Festfyrværkeri

Imponér og overrask dine gæster med et professionelt fyrværkerishow fra Fyrværkerimesteren. Sæt punktum på en uforglemmelig dag med et ildsprudende show, alle vil elske.
Fyrværkeri behøves ikke være bestemt for kun at kunne nydes nytårsaften. Med en professionel fyrværker der står for affyringen, kan der skabes begejstring hele året til festlige lejligheder, på helt lovlig vis.

Fyrværkerishow

Fyrværkerishow kan bruges til mange forskellige offentlige arrangementer, feks havnefester, byfester, festivaler, sankthans, sportsfester, fodboldturneringer og kulturelle arrangementer af enhver art. Fyrværkerimesteren kommer gerne med et uforpligtende tilbud på et fyrværkerishow til netop din begivenhed.

Fyrværkeri til bryllup og fester

Som privatperson er der også muligt at begejstre gæsterne med et festfyrværkeri fra Fyrværkerimesteren. Du kan for et overskueligt beløb fuldende dit arrangement med et storslået fyrværkeri på nattehimlen. Oftest er det som et indslag ved bryllupsfesten der arrangeres festfyrværkeri, men det kan også være til hvilken som helst anden festlig begivenhed. Det kan feks. være et jubilæum, et guldbryllup, en fødselsdagsfest, et studentergilde eller hvad du nu synes skal fejres eftertrykkeligt. Med et festfyrværkeri fra Fyrværkerimesteren kan du afslutte din fest med pomp og pragt og gøre din fest uforglemmelig.

Professionel fyrværker, scenefyrværker, festfyrværker

En professionel fyrværker monterer, opstiller og affyrer fyrværkeri til arrangementer hele året. Fyrværkerimesteren er godkendt festfyrværker af sikkerhedsstyrelsen og har bestået de sikkerhedskursus der er nødvendige for at alle sikkerhedskrav bliver opfyldt.

En fyrværker benytter hovedsageligt fyrværkeri der er produceret på fabrikker i ind- og udland og laver derfor sjældent selv fyrværkeri. I branchen skelnes der mellem professionelt og ikke-professionelt fyrværkeri. Professionelt fyrværkeri må kun affyres af en godkendt festfyrværker. Ikke-professionelt fyrværkeri er den type vi alle kender og som alle voksne kan købe til fejring af nytårsaften.

Det praktiske

Fyrværkerimesteren sørger for de nødvendige tilladelser hos politi og beredskabsmyndigheder. Det er vigtigt at man henvender sig i god tid inden et arrangement, da der er en ansøgningsfrist på minimum 2 uger. Vi sørger for kontakten til myndighederne op til festen samt afspærring og efterfølgende oprydning af området på selve

Fyrværkerisalg

hos Fyrværkerimesteren

FIND FORHANDLER

Gratis fyrværkerishow

hos Fyrværkerimesteren

FIND TIDSPUNKTER HER