Bliv forhandler

Familien Sørensen startede fyrværkeri Mesteren tilbage i 2008, vi holder til i udkanten af Horsens hvor vi har lager og kontor, samt et af vores egne salgssteder. Vi har fra starten bestræbet os på at levere den absolut bedste fyrværkerioplevelse til vores kunder, altid med fokus på den rette vejledning kombineret med ”value for Money” eller med andre ord – mest krudt for pengene!

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten! ALT vores fyrværkeri er CE-godkendt og overholder alle gældende regler. Vi bruger kun de absolut bedste leverandører på markedet og vi udvikler og tester produkterne i samarbejde nogle af landets mest professionelle festfyrværkere – det sikrer os og vores kunder de bedste produkter.

Vi sætter en stor ære i at yde den bedste service, holde vores aftaler og i det hele taget behandle folk ordentligt – det mener vi, man kommer længst med.

Vi glæder os til at servicere jer, og håber at vi i fællesskab kan være med til at udvikle og optimere jeres fyrværkerisalg. Vi står altid til disposition til at besvare jeres spørgsmål og kommer gerne med gode råd og vejledning i forhold til ansøgninger, opbevaring, håndtering, salgsmateriale, markedsføring osv.

I kan se vores sortiment i vores katalog her til højre. Håber I finder kataloget interessant og at vi i fællesskab kan danne rammerne for et fantastisk fyrværkerisalg fremover!